A gyártóról

A kényelmetlen fekvőhely nemcsak a vendéget zavarja, hanem a terapeuta munkáját is megnehezíti. Pályám kezdetén, több mint 10 évvel ezelőtt, magam is összecsukható faasztallal vártam a pácienseket. Ezt a megoldást masszőrként sem igazán kedveltem, később viszont – amikor már egyre több manuálterápiás kezelést, ízületi mobilizációt végeztem a masszázs mellett – a szakmai fogások kivitelezésében és tökéletesítésében is akadályozott.

Elkezdtem tanulmányozni az elektromos masszázságyakat. Tudtam, hogy az optimális magasság és a páciens pontos pozíciójának beállítása a minőségi munka alapfeltétele. Minden szempontból ideálisan kialakított kezelőágyat azonban nem találtam azok között, amelyek a piacon kaphatók voltak. Az ilyen alkalmatosságnak megfelelően erősnek kell lennie, és jó, ha használat közben nem recseg, nem inog, nem remeg be és hosszú távon is bírnia kell az igénybevételt.

Az összegyűjtött tapasztalatok birtokában elhatároztam, hogy tervezek egy olyan elektromos masszázságyat, amely remélhetőleg megfelel valamennyi szakmai és komfortigénynek. Egy ilyen ágy csak akkor tudja teljesíteni a vele szemben támasztott magas követelmény szintet, ha minden alkatrésze, szerkezeti eleme a legjobb minőségű anyagokból, precíz munkával készül. Így készült el a MENDEL x-type prototípusa saját használatra. Kollégák és szakmai ismerősök kérésére hamarosan újabbak követték.

Azóta 6 típusban készülnek kezelőágyak, elektromos masszázságyak, a folyamatos fejlesztések eredményeként egyre tökéletesebb kivitelben.

Lukszics Ernő

Kapcsolat:

Tel.: 20 / 224 8254

Írjon vagy kérdezzen »

Az elektromos masszázságyak telefonos egyeztetést követően megtekinthetők Budapesten, a XIII. kerületben.